Diensten

Firma Kortlever kent een uitgebreid dienstenportfolio. U kunt bij ons terecht voor producten als truckonderdelen en brandblusmiddelen. Tevens zijn wij u ook graag van dienst voor de keuring van arbeidsmiddelen en brandblussers.

brandblusser1We verkopen niet alleen brandblusmiddelen, maar we keuren ze ook. Kleine reparaties voeren we zelf uit, waardoor wij u snel kunnen helpen. Uw bedrijf blijft zo optimaal beschermd tegen een brand. Wij komen langs op een moment dat u het uitkomt.

veiligheid Ook voor veiligheid binnen uw bedrijf bent u bij ons aan het goede adres. Van de verkoop van rookmelders, koolmondoxidemelders, noodverlichting, pictogrammen en BHV koffers tot het keuren van noodverlichting en BHV koffers zijn wij u graag van dienst.

gereedschap Wij houden uw bedrijf draaiende. Door de keuring van alle arbeidsmiddelen op uw bedrijf, zorgt u voor een veilige werkomgeving. Arbeidsmiddelen zijn bijvoorbeeld elektrische gereedschappen, trappen, bouwladders, aanhangwagens, schaftwagens, val-beveiligingen (harnassen, Life Lines en netten) en divers klimmateriaal.

pictogram Voor diverse truckonderdelen, accessoires en gereedschappen kunt u ook bij ons terecht. In ons assortiment vindt u producten van Gedore, Facom, Beta en Mannesmann. Via onze webshop kunt u producten bestellen en wij zorgen dat u er zo snel mogelijk mee kunt werken.