Privacybeleid

Wie zijn wij

Wij zijn Firma Kortlever. We staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als Firma Kortlever Truck Onderdelen onder nummer 23050266. Je kunt onze winkel bezoeken aan de Damseweg 22, 2974 VB in Brandwijk.

Voor onze werkzaamheden is het noodzakelijk dat we uw persoonsgegevens verwerken, waar we dan ook zorgvuldig mee om willen gaan. Dat vinden we belangrijk. Uw persoonsgegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij het verwerken van uw persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Persoonsgegevens die wij verwerken

Persoonsgegevens zijn alle stukjes informatie die te herleiden is (direct of indirect) tot die persoon. We verzamelen en verwerken uw persoonsgegevens doordat u gebruikmaakt van onze website en/of andere diensten, of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Firma Kortlever verzamelt en verwerkt alleen gegevens om de volgende twee redenen:

  • Om goed en en/of diensten bij u af te leveren
  • Om onze website te verbeteren door uw gedrag op de website te analyseren

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over uw bezoek aan onze website

Binnen Firma Kortlever zijn er verschillende personen die uw persoonsgegevens in kunnen zien:

  • De verwerker(s) van de bestellingen
  • De beheerder(s) van onze website
  • De ontwikkelaar van onze website
  • De hostingpartij van onze website

Hoe lang we uw persoonsgegevens bewaren

Firma Kortlever bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de onze activiteiten te kunnen uitvoeren. Op het moment dat wij uw persoonsgegevens niet meer nodig hebben voor dat doeleinde, verwijderen of anonimiseren wij uw gegevens.

Bestellingen

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, worden gegevens (zoals uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en adresgegevens) bij ons opgeslagen op de server en verwerken wij ze in onze administratie. Uw bestelling moeten wij voor de wet minimaal zeven jaar bewaren.

Contact opnemen

Neemt u via e-mail contact met ons op, dan worden de meegestuurde persoonsgegevens (bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres) voor 30 dagen opgeslagen bij onze partner Mailgun. Vervolgens wordt uw e-mail met persoonsgegevens doorgestuurd naar Google G Suite, daar blijven uw persoonsgegevens voor onbepaalde tijd bewaard.

Google Analytics

De via Google Analytics verzamelde gegevens zijn anoniem en worden voor onbepaalde tijd bewaard.

Firma Kortlever verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze werkzaamheden of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met samenwerkende bedrijven welke uw persoonsgegevens uit onze naam verwerken, sluiten wij een verwerkersovereenkomst. Dit om te zorgen dat we de verwerking en beveiliging van uw gegevens kunnen garanderen. Firma Kortlever blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Welke rechten heeft u?

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking door ons. En u kunt gebruikmaken van het recht op overdracht.

Het gebruik maken van deze rechten kan door contact met ons op te nemen; u vindt de contactgegevens verderop in deze verklaring.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen (waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, het paspoortnummer en het Burgerservicenummer onleesbaar zijn gemaakt). Het streven is om binnen vier weken te reageren op uw verzoek.

We willen u erop wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Om uw persoonsgegevens te goed beveiligen, hebben we onze website voorzien van een SSL-verbinding. Alle communicatie tussen uw computer, tablet of smartphone en onze server is beveiligd. Je herkent een beveiligde verbinding aan het groene slotje voor het websiteadres.

Daar stopt het niet. Onze server staat gewoon in Nederland, we gebruiken op onze server up-to-date software en hebben deze zo goed mogelijk beschermd met antivirussoftware. Daarnaast hebben we onze server en gebruikte software voorzien van wachtwoorden en waar mogelijk hebben we tweestapsverificatie toegepast.

Cookies

De website van Firma Kortlever maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Deze cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld de inhoud van uw winkelmandje onthouden wordt. Deze cookies worden ook gebruikt om de website deze te kunnen optimaliseren.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Vragen?

Als u vragen of opmerkingen heeft over ons privacybeleid, dan kunt u contact opnemen met Kees Kortlever. U kunt hem bereiken via kees@firmakortlever.nl, via telefoonnummer (06) 53 84 08 33 of per post via Damseweg 22, 2974 VB Brandwijk.

We streven ernaar om het privacybeleid zo volledig mogelijk te houden. Hierdoor zullen wij soms aanpassingen moeten maken aan dit privacybeleid. Dit is versie 2.0. De wijzigingen worden bekend gemaakt via de website.